четверг, 28 сентября 2017 г.

Безпечна міграція


         З 28 вересня по 5 жовтня 2017 року у  ДНЗ "Запорізький професійний ліцей залізничного транспорту " спільно  з Сектором ювенальної пробації проведено  тренінг  та презентація соціального проекту на тему "Безпечна міграція".       
  Мета соціального проекту- розкрити та обговорити проблеми міграції та її безпеки, протидію торгівлі людьми.  В тренингу брали участь учні ліцею, а проводила його Демків Маргарита Михайлівна соціальний працівник сектору ювенальної пробації м. Запоріжжя та неповнолітні діти, які перебувають на обліку Сектора  ювенальної пробації та пройшли навчання в Молодіжній літній школі "Разом до успіху". 


  Був показаний  фільм, який допоміг засвоїти інформацію на емоційно-особистісному рівні. Учні обговорили побачене та отримали  яскраві браслети та брошури у подарунок. Вони оцінили свою участь, як продуктивну, а захід , цікавим та інфармаційно насиченим.  



Наш ліцей і на далі буде співпрацювати з Сектором ювенальної пробації  та проводити  соціально-виховну роботу.           
          Висловлюємо нашу щіру подяку психологу сектору ювенальної пробації м. Запоріжжя Пруднік С. В. та начальнику сектору ювенальної пробації  м. Запоріжжя  Рябоконь Ю.В. 





Комментариев нет:

Отправить комментарий